Warum muss der Danziger Angestellte und Arbeiter Nationalliberale Bürgerpartei wählen? - Nationalliberale Bürgerpartei Danzig (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Ulotka Nationalliberale Bürgerpartei z wyborów do gdańskiego Volkstagu w roku 1927 lub 1930.
Data na podstawie treści.
Keywords: Nationalliberale Bürgerpartei Danzig -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.