34. Stiftungsfest - Verein ehemaliger Fünfer (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego wraz z tekstem pieśni, który miał miejsce w Gdańsku w Cafe Derra 17 paźdz. 1925 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne; Pieśni niemieckie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- teksty