Exlibris Prezydenta RP Bolesława Bieruta / [Adam Młodzianowski]. - Młodzianowski, Adam (1917-1985) (1948)
Na pierwszym planie tarcza z Orłem, w tle wieża i brama, napis na wstęgach: Exlibris Prezydenta RP Bolesława Bieruta.