Ex Libris Stanisława Michniewskiego / [Witold Korski]. - Korski, Witold (1918-2003) (1944)
Przedstawia herb Trąby na książce i napis: Ex Libris, pod nią druga książka, przed nimi dymiąca retorta, na szarfie napis: Stanisława Michniewskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.