Zarządzenie na podstawie Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dn. 17.IV.45 r. / Leopold Przewoźniczek. - Przewoźniczek, Leopold ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o przymusowym szczepieniu przeciw durowi brzusznemu.