Jan Rhebergen - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Rhebergen, Jan (1915-2002). ([Gdynia, 1986)
Przedstawia drzewo, u góry, po lewej stronie napis: Jan Rhebergen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999