Gdańsk : Dwór Artusa - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia portal główny Dworu Artusa, około 1970 rodu.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Dwór Artusa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie