festiwal 4 teatrów : kraków 11-12-13 marca 1963 / Jerzy Napieracz. - Napieracz, Jerzy (1929-2018) ([wydawca nieznany], 1963)
Plakat informujący o festiwalu, przedstawia scenę teatralną z czterema aktorami, na których kostiumach widnieją nazwy czterech teatrów: T 38 z Krakowa, STEP z Gliwic, STS "Pstrąg" z Łodzi i Cyrk Rodziny Afanasjew z Gdańska. Kolorystyka plakatu: czerń, biel i fiolet.