Misterium pasyjne "Golgota" : dramat w 7-miu obrazach. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o Misterium w sali parafialnej o.o. jezuitów w Gdańsku-Wrzeszczu 20,21 marca 1948 r. Opracowanie ks. Stanisław Kotowski.