Misterium pasyjne "Golgota" : dramat w 7-miu obrazach. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o Misterium w sali parafialnej o.o. jezuitów w Gdańsku-Wrzeszczu 20,21 marca 1948 r. Opracowanie ks. Stanisław Kotowski.
Keywords: Chóry -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne