[Afisz teatralny. Incipit] Opera Leśna Sopot - Sierpień 1966 Musica'l Cole Portera Fantastyczny Rejs ... ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o musicalu 6-7.08.1966 r. w Operze Leśnej w Sopocie w wykonaniu artystów Teatru Muzycznego w Gdyni.