[Afisz teatralny] Leon Kruczkowski - Niemcy / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny informujący o premierze 23.10.1982 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria: Krzysztof Gordon, scenografia: Łucja i Bruno Sobczakowie, opracowanie muzyczne: Piotr Szalsza.