Zgaduj zgadula / Hubert Hilscher. - Hilscher, Hubert (1924-1999) (WAG, 1967)
Plakat przedstawienia teatralnego, które miało miejsce w Hali Stoczni w Gdańsku 18.05.1967 r. Na plakacie rysunkowa postać mężczyzny grającego na katarynce i tubie.