Zgaduj zgadula - Hilscher, Hubert (1924-1999).; Wydawnictwo Artystyczno-Graficzne RSW "Prasa". (Gdynia : WAG, 1967)
Plakat przedstawienia teatralnego, które miało miejsce w Hali Stoczni w Gdańsku 18.05.1967 r. Na plakacie rysunkowa postać mężczyzny grającego na katarynce i tubie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.