Ex Libris W. J. J. Van Rossum - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Van Rossum, W. J. J. ([S. l., 1963)
W czarnym obramowaniu z powtarzającym się napisem: Ex Libris W. J. J. Van Rossum, kompozycja abstrakcyjna, poniżej ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie długopisem nazwisko autora, symbol techniki graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.