1970 T[adeusz] P[resz] Ex Libris - Wacławczyk, Andrzej (1946- ).; Presz, Tadeusz (1923-1997). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1970)
W poczwórnej ozdobnej ramie motyw ludowy - parzenica z inicjałem TP w środku, u góry data: 1970, u dołu napis: Ex Libris.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.