Ex Libris = Tadeusza Witkiewicza / Wilhelm Wyrwiński. - Wyrwiński, Wilhelm (1887-1918) ([wydawca nieznany], 1900)
Przedstawia w ramce dwie postacie: mężczyznę i kobietę w strojach karnawałowych z psem. Napis u góry: Ex Libris = Tadeusza, u dołu: Witkiewicza.