Zagrożenie - Socha, Romuald (1943- ).; Zjednoczenie Rozpowszechniania Filmów ([Warszawa] : ZRF, 1987)
Na plakacie palce ustawione w rzędach. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Na plakacie dodatkowe informacje: nowy polski film, reżyseria Wacław Florkowski, w rolach głównych Halina Winiarska, Jerzy Przybylski i Teresa Szmigielówna, produkcja Zespół Filmowy "Profil".
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Film polski; Polska; Plakat filmowy