"Bezgraniczna miłość" w obliczu doświadczeń rodzinnych i niektórych pedagogicznych rozważań / Wioleta Danilewicz. - Danilewicz, Wioletta Teresa
Rodzina światowa i jej cechy, teoretyczne podejścia do analizy "rodzin światowych", pomiędzy indywidualizacją a rodziną, czyli jak pogodzić konieczność życia w zindywidualizowanym świecie ze wspólnotą rodzinną.