[Afisz. Incipit] XI Koncert Symfoniczny Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej Stefan Śledziński dyrekcja Grażyna Bacewiczówna skrzypce ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce 4.03.1949 r. w Teatrze Wielkim w Gdańsku-Wrzeszczu oraz 5.03.1949 r. w kinie "Polonia" w Sopocie.