[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko marionetkowe Doktór Dolittle i jego zwierzęta ... / Państwowe Teatry Lalek - Teatr "Łątki". ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu 8.10.1950 r. Inscenizacja i reżyseria: Olga Totwen.