Ex Libris René Wattiez / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia trzy szklane wazony, u góry na wijącej się wstędze napis: Ex Libris René Wattiez, u dołu leżący kwiat - goździk. Sygnatura artysty i nr dzieła: 205 w obrębie kompozycji.