Ex Libris René Wattiez - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Wattiez, René. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1961)
Przedstawia trzy szklane wazony, u góry na wijącej się wstędze napis: Ex Libris René Wattiez, u dołu leżący kwiat - goździk. Sygnatura artysty i nr dzieła: 205 w obrębie kompozycji.
Data według podanej bibliografii.
Strona Die Deutsche Exlibris-Gesellschaft, dostęp 20.05.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w