Tysiącletnia spuścizna duchowa Rusi Kijowskiej w ujęciu papieża Słowianina / Leonard Górka SVD. - Górka, Leonard (1936- ).
1. Dar i posłannictwo. 1.1. Zbawcza moc chrztu. 1.2. Udomowienie Ewangelii. 1.3. Promieniowanie misyjne. 2. Wezwanie do komunii i nadziei.