Młodzież szkoły nr 31 przy sprzętami liści w parku przy Aleji Zwycięstwa / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia ulicę dzieci ze szkoły podstawowej nr 31 grabiące liście przy Aleji Zwycięstwa w Gdańsku, 11 października 1979 r.