Kurs tańca i form towarzyskich - Polski Klub Tańca Towarzyskiego. Oddział Wojewódzki (Gdańsk). (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inf. o zapisach na kursy ; całość pod kierownictwem Jana Bystzryńskiego.
Keywords: Taniec towarzyski -- towarzystwa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne