Peace And Liberty / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2010)
W kwadracie umieszczono w górnym rogu świecące słońce, poniżej półkole promieni. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.