[Afisz. Incipit] Koncert rozrywkowy Wiosenne Melodie. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 6.03.1955 r. Udział wzięli: Aleksandra Łacińska, Hanna Zawadzka, Stefan Cejrowski, Tadeusz Kochański, Rajmund Sobiesiak.