[Afisz. Incipit] Pierwsze oficjalne zawody lekkoatletyczne o mistrzostwo powiatu. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach w Elblągu 16-17.06.1951 r.
Keywords: Lekkoatletyka -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lekkoatletyka; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne