Jopengasse mit Marienkirche zu Danzig B. Hellingrath. - Hellingrath, Berthold (1877-1954) (Verlag: Danziger Verlags-Gesellschaft m. b. H., 1920)
Zimowy widok na ul. Piwną w Gdańsku z widokiem na wieżę Kościoła Mariackiego.