[Afisz. Incipit] Zarządzenie starosty powiatowego malborskiego z dnia 2 kwietnia 1947 r. / A. Kalinowski. - Kalinowski, A. (samorządowiec) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z zarządzeniem starosty powiatowego malborskiego informujący o zmianach w przydziale gruntów, 2 kwietnia 1947.