Ex Libris Gino Sabattini / di. - Drahos, Istvan (1895-1968) ([wydawca nieznany], 1945)
W obramowaniu trzy maski kobiece trzymane przez kościotrupa, u dołu napis Ex Libris Gino Sabattini. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.