[Afisz. Incipit] Obwieszczenie podaje się do ogólnej wiadomości za dekretem z dnia 25. wrzesnia 1945 r. [...]. (Elblag : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania urodzin dziecka, zawarcia małżeństwa i zgonu do Urzędu Stanu Cywilnego w Elblągu.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła