O relacjach emocjonalnych księży / Stanisław Morgalla. - Morgalla, Stanisław (1967- ).
Między słowem a czynem. Między swojskością a innością. Między przeszłością a przyszłością. Między winą a nieporadnością. Między poetą a kapłanem.