Duch Święty w Bogu i w świecie / Paolo Martinelli ; tł. Franciszek Mickiewicz. - Martinelli, Paolo (1958- )
1. Punkt wyjścia: Duch Święty a posłannictwo Jezusa Chrystusa. 2. Duch jako Osoba w Bogu. 3. "Twego Ducha, Panie, pełna jest ziemia".