[Afisz. Incipit] Sopot Sala Koncertowa Grand Hotelu ... Soliści Opery Warszawskiej wystąpią: Maria Zientówna sopran Ryszard Małożewski tenor Robert Sauk bas ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 24.10.1955 w Grand-Hotelu w Sopocie.