[Afisz. Incipit] Świr... świr... świr... za kominem zabawa artystów Teatru Miejskiego ... / Teatr Miejski w Słupsku. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie 1.02.1947 r. w Teatrze Miejskim w Słupsku.