[Afisz. Incipit] Świr... świr... świr... za kominem zabawa artystów Teatru Miejskiego ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie 1.02.1947 r. w Teatrze Miejskim w Słupsku.
Keywords: Teatr Miejski (Słupsk) -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.