Husak i Gierek we Wrzeszczu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka w trakcie oficjalnej wizyty w Gdańsku, jedzie cabrioletem w towarzystwie Edwarda Gierka przez Wrzeszcz, 1973 r.