Medal. Setna rocznica powstania zbrojnego narodu 1830-1930. ([Wydawca nieznany], 1930)
Medal. Awers: W ośmiokącie napis: Setna Rocznica Powstania Zbrojnego Narodu 1830-1930. Rewers: Postacie dwóch żołnierzy i orzeł w locie z gałązką oliwną w dziobie.