Parada na okręcie - Wąsowska, Maria (1931-1993). ([Toruń], 1967)
Przedstawia okręt w gali flagowej oraz zbiórkę marynarzy na pokładzie.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 3/20, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Morze -- w sztuce