Ex Libris Herman Lech / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1964)
W owalu rybka, obok ręka i paleta z pędzlami, u góry napis: Ex Libris Herman Lech. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.