Ex Libris Herman Lech - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Lech, Herman ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1964)
W owalu rybka, obok ręka i paleta z pędzlami, u góry napis: Ex Libris Herman Lech. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.