Henrik Ibsen - Upiory = Gengangere / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 11.03.2022 r. na Scenie Stara Apteka. Dramaturgia i reżyseria: Olga Grzelak, scenografia i kostiumy: Anna Oramus.