Henrik Ibsen - Upiory = Gengangere - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 11.03.2022 r. na Scenie Stara Apteka. Dramaturgia i reżyseria: Olga Grzelak, scenografia i kostiumy: Anna Oramus.
Na okładce plakat, autor: Zofia Kosiba.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.