Mieczysława Anisko Ex Libris [Wiesław Osewski]. - Osewski, Wiesław (1949-2018) (s.n., 1986)
Przedstawia kruka stojącego na grzbiecie książki z napisem na okładce: Ex Libris, u góry napis: Mieczysława Anisko. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.