Coś dla każdego : wieczór satyryczno-muzyczny. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o wieczorze 26 kwietnia 1947 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Wejherowo -- 1945-1970.; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne