Ex Libris Miklós Lippóczy / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1978)
Siedząca naga kobieta czytająca książkę obok kiść winogron, napis: Ex Libris Miklós Lippóczy, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.