[Afisz teatralny. Incipit:] W każdą niedzielę i święto o godz. 12 i 16 widowisko marionetkowe Doktór Dolittle i jego zwierzęta ... / Państwowe Teatry Lalek - Teatr "Łątki". ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu.