[Afisz teatralny. Incipit:] W każdą niedzielę i święto o godz. 12 i 16 widowisko marionetkowe Doktór Dolittle i jego zwierzęta ... - Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu.
Keywords: Państwowy Teatr Lalki i Aktora Miniatura (Gdańsk) -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.